Δύναμη
Αντοχή
Αύξηση Μάζας
Το iMaster συνδυάζει 51 ποιοτικά συστατικά

Είναι μια μοναδική φόρμουλα η οποία εξασφαλίζει ότι οι σκληρές προπονήσεις σας δεν πάνε χαμένες, αλλά αντιθέτως θα βελτιώσει τη δύναμη και την αντοχή σας κατά τη διάρκεια της άσκησης με αποτέλεσμα περισσότερο μυϊκό όγκο, αύξηση της δύναμης σας και ταχύτερη αποκατάσταση μετά την προπόνηση. Το iMaster είναι κάτι παραπάνω από μια συνηθισμένη φόρμουλα κρεατίνης, καθένα από τα 51 της συστατικά επιτείνει τη δράση ή την απορρόφηση ενός άλλου συστατικού και δρουν όλα μαζί συνεργικά ως ένα αρμονικό σύνολο εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο σώμα σας.

Αυξημένη ισχύς   -   Γεμάτοι μύες   -   Βελτιωμένη δύναμη

Αναλογίες και συστατικά με συνεργική δράση

  • Βοηθά να αυξήσετε τον χρόνο και την ένταση της προπόνησης
  • Ενισχύει τη μυϊκή αποκατάσταση και μειώνει το αίσθημα της κούρασης
  • Συμβάλλει στη βελτίωση της δύναμης και της εκρηκτικότητας
  • Προσθέτει μυϊκό όγκο
  • Μεγιστοποιεί την πρωτεϊνοσύνθεση στους μυς
  • Ενεργοποιεί την έκκριση ινσουλίνης με αποτέλεσμα τη βελτιωμένη μεταφορά κρεατίνης και θρεπτικών ουσιών στους μυς
Αγορασε το

Master του μυικού όγκου

Η κρεατίνη είναι μία ενδογενής ουσία (παράγεται από το σώμα μας) η οποία βρίσκεται σε κάθε ανθρώπινο κύτταρο και είναι απαραίτητη σε κάθε φυσική ή πνευματική άσκηση ή λειτουργία καθώς λειτουργεί στην ουσία ως αποθήκη ενέργειας και μπορεί να παρατείνει το χρόνο που μπορούν οι μύες να παράγουν έργο.


Η φόρμουλα του iMaster σας εξασφαλίζει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στη μυϊκή σας ανάπτυξη με μια "υγιεινή" δόση κρεατίνης τη χρήση της οποίας δε θα χρειαστεί να διακόψετε προκειμένου να μην υπερφορτώνετε τον οργανισμό σας. Η ποσότητα αυτή της κρεατίνης σε δρώντας σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστατικά διογκώνει τα μυϊκά κύτταρα, δημιουργεί μεγαλύτερους και πυκνότερους μυς χωρίς να αφήνει το σώμα σας να φαίνεται απλά πρησμένο αλλά κατά τα άλλα χαλαρό ή μαλακό.

Οι υδατάνθρακες είναι το κύριο καύσιμο του σώματός και εφόσον στόχος σας είναι η ανάπτυξή , είναι απαραίτητο να καταναλώνετε αρκετές ποσότητες αυτού του καύσιμου. Το iMaster σας βοηθά να αυξήσετε εύκολα την ποσότητα των θερμίδων και των υδατανθράκων που καταναλώνετε καθημερινά, ώστε να διατηρήσετε το σώμα σας σε αναβολική κατάσταση. Παράλληλα περιέχει μόνο τους σωστούς υδατάνθρακες και σας βοηθά να μείνετε μακριά από την κατανάλωση "κενών" θερμίδων οι οποίες στην ουσία δε δίνουν θρεπτικά συστατικά αλλά σας προσθέτουν λίπος.
Οι υδατάνθρακες γρήγορης και αργής απορρόφησης που περιέχονται στο iMaster, ενισχύουν λοιπόν την μυϊκή ανάπτυξη και δίνουν περισσότερη ενέργεια για τις προπονήσεις σας. Επιπλέον ενεργοποιούν την έκκριση ινσουλίνης και γλυκογόνου τα οποία συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της μεταφοράς αλλά και της απορρόφησης της κρεατίνης στους μυς.

Τα BCAA, ασκούν γενικά ρυθμιστικό ρόλο στον μεταβολισμό σε πολλαπλά επίπεδα: στην σύνθεση των πρωτεϊνών στους μυς, στην έκκριση ινσουλίνης και στον μεταβολισμό των αμινοξέων στον εγκέφαλο. Τα BCAAs παίζουν σημαντικό ρόλο και κατά τη διάρκεια της προπόνησης καθώς είναι τα μόνα αμινοξέα τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε γλυκόζη, όταν το σώμα ξεμείνει από γλυκογόνο, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της μυϊκής διάσπασης εξαιτίας μειωμένων αποθεμάτων γλυκογόνου στους μύες.
Επομένως η κατανάλωση BCAAs επιταχύνει την ανάπλαση και εμποδίζει την απώλεια της μυϊκής μάζας κατά τη διάρκεια της προπόνησης με αποτέλεσμα να είναι ότι καλύτερο στην προσπάθεια που καταβάλετε να ‘χτίσετε’ μυς

Περιέχει ικανή ποσότητα L-Γλουταμίνης και άλλων αμινοξέων τα οποία ενισχύουν τη μυϊκή αποκατάσταση και σας βοηθούν να αποκτήσετε μεγαλύτερη αντοχή. Επίσης διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνουν τις φλεγμονές και προστατεύουν τα μυϊκά κύτταρα από τραυματισμούς κατά τη διάρκεια επίπονων προπονήσεων.


Η γλουταμίνη παίζει βασικό ρόλο στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, στον όγκο των κυττάρων και στον αντι-καταβολισμό. Η γλουταμίνη αυξάνει επίσης την ικανότητά σας να εκκρίνετε την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη, η οποία βοηθά στον μεταβολισμό του σωματικού λίπους και υποστηρίζει την ανάπτυξη νέας μυϊκής μάζας. Η αντι-καταβολική ικανότητα της γλουταμίνης αποτρέπει τη διάσπαση των μυών σας.

Το iMaster είναι εμπλουτισμένο με ωμέγα 3 λιπαρά οξέα καθώς και με μια ποικιλία σημαντικών βιταμινών και μετάλλων τα οποία έχουν αντιοξειδωτική δράση και ενισχύουν την απορρόφηση των άλλων θρεπτικών συστατικών που περιέχονται στη φόρμουλα. Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που δρουν προστατευτικά για τον οργανισμό. Τον προφυλάσσουν από τις επιβλαβείς επιδράσεις οξειδωτικών παραγόντων, όπως είναι οι ελεύθερες ρίζες, που επιδρούν στη δομή και στη λειτουργία των κυττάρων.